Smještaj

Prijevoz i pratnja kod specijalističkih pregleda u zdravstvene ustanove i ostale usluge po dogovoru (pediker, fizioterapeut, masažer, frizer)

Smještaj nudimo u jednokrevetnim, dvokrevetnim i trokrevetnim sobama, opremljenim osobnim noćnim ormarićima, ormarima za privatne stvari, stolovima i stolicama, tv-ima. Većina soba ima izravan pristup balkonima. U stacionarnim odjelima nudimo medicinske krevete sa električnim daljinskim upravljanjem i antidekubitalnim madracima koji polupokretnim i nepokretnim osobama pružaju maksimalnu udobnost i sigurnost.

Jednokrevetna soba 3.500 Kn / mjesečno

Klimatizacija, TV, internet

Jednokrevetna soba je opremljena osobnim noćnim ormarićem, ormarom za privatne stvari, stolom i dvije stolice, tv, internet, klima.

Većina soba ima izravan pristup balkonima.

1

Veličina smještaja

3

Sobe

Dvokrevetna soba 3.500 Kn / mjesečno

Klimatizacija, TV, internet

Smještaj u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama, opremljenim osobnim noćnim ormarićima, ormarima za privatne stvari, stolovima i stolicama, tv-ima.

Većina soba ima izravan pristup balkonima.

2

Veličina smještaja

4

Sobe

Stacionarni smještaj 3.500 Kn / mjesečno

Klimatizacija, TV, internet

Stacionarni smještaj uz 24 satni nadzor štićenika

U stacionarnim odjelima nudimo medicinske krevete sa električnim daljinskim upravljanjem i antidekubitalnim madracima koji polupokretnim i nepokretnim osobama pružaju maksimalnu udobnost i sigurnost.

3

Veličina smještaja

3

Sobe